Terug

Recensies

Groene smaakbommen

Na Plenty en Plenty More is nu het derde deel verschenen in de reeks kookboeken van Yotam Ottolenghi waarbij groenten de hoofdrol spelen: Flavour. In ruim honderd recepten laat hij opnieuw zien met welke bereidingswijzen of combinaties van ingrediënten je verrassende smaken creëert voor doordeweeks,…

Simpelweg Ottolenghi

Simpel en Ottolenghi, het lijkt een contradictio in terminis. Allerminst! Aldus de Israëlisch-Britse kok, die bestsellers schreef als Plenty, Ottolenghi. Het kookboek, en Jeruzalem. Hij staat bekend om zijn lange lijsten van ingrediënten, die lang niet overal makkelijk verkrijgbaar zijn, en recepten…

Lekker bakken in de oven met Hay en Van Boven

De winter komt eraan! Een seizoen bij uitstek om lekker te gaan bakken: hartverwarmende ovenschotels, knapperige koekjes voor bij de koffie of een weelderige taart. Twee bekende thuiskoks brachten onlangs een bakboek uit: Donna Hay kwam met Modern Baking. Taarten, koekjes en alles daartussenin, en Y…

  • Pagina :
  • 1
pro-mbooks1 : athenaeum